Jeugddag 2015 was weer een groot succes

Ook dit jaar weer was onze jeugddag een groot succes!

Zowel de kindjes, als hun mama’s en papa’s waren in topvorm.

DSCF3302

Het zal niet verbazen dat alle jeugdteams hun mama’s moeiteloos verslagen hebben.

DSCF3311

DSCF3335

De papa’s waren een wat hardere noot om te kraken, maar ook die moesten uiteindelijk het onderspit delven.

IMG_7206

Het voetbalveld was niet enkel het decor voor veel voetbalplezier, ook ander speelplezier kwam ruim aan bod.

DSCF3320

DSCF3358

Tussen al dat leuks in was er ook tijd voor de huldiging van enkele trouwe medewerkers en bestuursleden. Er werd uitgebreid afscheid genomen van voorzitter Frank van Brabant door het bestuur, de leden en zelfs de burgemeester van Kalmthout, Lucas Jacobs. Ook  onze nieuwe kandidaat-voorzitter, Marc Huybrechts, mocht zijn zegje al doen.

IMG_7295

IMG_7300

Na al die activiteit konden jong en oud volop genieten van de heerlijke barbecue. En natuurlijk is er daarna nog verder gefeest tot in de vroege uurtjes.

DSCF3543

DSCF3545

DSCF3542

Het was de volmaakte afsluiter van alweer een fantastisch voetbalseizoen!!!

Datum 21-05-2015