2017_03_Uitnodiging ledenvergadering infrastructuur

Uitnodiging infoavond 31/3 – Nieuwe infrastructuur Heibos

Heibos staat voor een uitdaging. De jongste jaren kent de club een exponentiële groei. De huidige infrastructuur heeft zijn dienst bewezen en valt, soms letterlijk, uit elkaar. Er is nood aan een nieuwe accommodatie die voldoet aan de behoeften van deze tijd en aan de ambities van Heibos. Ook het hoofdveld, het volledige terrein en de omgeving zijn aan vernieuwing toe.
Na een gevraagde herziening van de eerdere plannen, is er nu een toezegging van de gemeente Kalmthout dat we met de bouwaanvraag en aanbestedingen mogen starten.
Daarom nodigen wij op vrijdag 31 maart 2017 alle leden, ouders, vrienden en supporters uit op een infoavond in de kantine van Heibos. Welkomstdrankje om 20.00 u. Presentatie om 20.30 u.
Iedereen welkom

Datum 23-03-2017