Willy Belet (79) overleden

Willy Belet, Heibos-icoon, is op 79-jarige leeftijd overleden.

Willy heeft jarenlang met veel inzet al zijn vrije tijd aan Heibos gegeven. Hij was gepassioneerd door Heibos. ‘De Heibosspelers, dat zijn mijn kinderen’ was een van zijn uitspraken. Lijnen trekken, koffie zetten, kleedkamers kuisen, het veld verzorgen, boterhammen smeren, hotdogs maken, kantine openen, inkom ophalen en nog veel meer … Altijd vriendelijk en loyaal.

Willy, we weten niet goed hoe we je kunnen bedanken voor je inzet, maar één ding is zeker, Heibos zal je niet vergeten, je blijft in ons clubhart.

De mensen die de familie een hart onder de riem willen steken, kunnen hieronder een reactie achterlaten.

Datum 11-01-2018

1. Neys Robert
    12 januari 2018 at 16:23

Beste familie,

In naam van K Achterbroek VV willen wij onze oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van Willy.
    Wij hebben Willy steeds ervaren als een echte Heibos man met het hart op de juiste plaats voor zijn club.
    Veel sterkte toe gewenst in deze moeilijke dagen.

Namens K Achterbroek VV
    Robert Neys
    Voorzitter K Achterbroek VV

2. lathouwers
    13 januari 2018 at 13:12

Beste familie,

In naam van F.C. de blauwe korenbloem willen wij onze oprechte deelneming betuigen bij het heengaan van Willy.
    Ikzelf ken Willy al van mijn jeugd als speler van Heibos. Tijdens het jaarlijks voetbaltornooi van FCBK zorgde hij er altijd voor dat alles prima in orde was zodat het tornooi vlekkeloos kon verlopen.

Willy, bedankt voor de mooie momenten die we samen mochten beleven.
    Voor altijd in mijn hart,

Herman Lathouwers

Comments are closed.